واردات از استرالیا
واردات از استرالیا یکی از لاین های تجاری ایران است که از رونق بالایی برخوردار است. استرالیا ششمین کشور پهناور دنیا به حساب می آید. طبیعتا بررسی ابعاد مختلف واردات از استرالیا در گرو این است که ببینیم این کشور به لحاظ صادرات انواع محصولات و کالاها، در چه رتبه ای از بازار جهانی قرار دارد. شایان ذکر است که این کشور بیست و ششمین کشور صادرکننده در دنیا معرفی شده و در حد خودش و تولیداتی که دارد، بسیار هم فعال به نظر می رسد.
استرالیا کشور قدرتمندی است؛ یکی از مهم ترین فاکتورهایی که می تواند نشان دهنده ی رشد روز افزون استرالیا باشد این است که این کشور اقتصاد به شدت با ثباتی دارد و در طول 26 سال، تنها اثری که از استرالیا بر دنیا باقی مانده، چیزی جز رشد روز افزون نبوده و نیست و این موضوع در شرایطی رخ داده که کل دنیا با رکود شدیدی مواجه بود. در واقع حفظ موقعیت اقتصادی در حد عالی در شرایطی که کل دنیا با تورم دست و پنجه نرم می کنند، چیزی نیست که هر کشوری بتواند از پس آن بر بیاید اما استرالیا توانست و هنوز هم در اوج قرار دارد.
همه می دانیم که طلا و آهن، دو محصول بسیار پرطرفدار کل دنیا به حساب می آیند که استرالیا در زمینه استخراج و صادرات این دو محصول، جزو پنج کشور اول دنیا محسوب می شود. همین موضوع نشان می دهد که استرالیا ذخایر طبیعی بسیار غنی ای دارد و یکی دیگر از این ذخایر، معادن اورانیوم است! در واقع می توانی استرالیا را در کنار ایالات متحده عربی، چین و روسیه از بزرگ ترین کشورهای صادرکننده ی منابع طبیعی بشناسیم. با توجه به موارد ذکر شده، می توانیم متوجه شویم که طبیعتا واردات از استرالیا نیز می تواند تا حد خیلی زیادی، مرتبط با فعالیت زیاد استرالیا برای صادرات انواع مواد معدنی، در نظر گرفته شود. در ادامه درباره ی فعالیت های صادراتی و وارداتی استرالیا بیشتر توضیح خواهیم داد. پیشنهاد می کنیم که برای آشنایی با این موارد، تا انتهای مقاله ما را همراهی نمایید.
مهم ترین کالاهای صادراتی استرالیا
اگر قرار باشد بدانیم که واردات از استرالیا چه محصولاتی را شامل می شود ابتدا نیاز است که با اقلام صادراتی از استرالیا آشنا شویم. گندم، سنگ آهن، طلا، مس و الماس پنج تا از مهم ترین اقلام صادراتی استرالیا هستند که سالانه به کل دنیا صادر می شوند. اما با اینکه استرالیا یک صادر کننده ی قوی است، در زمینه ی واردات نیز فعالیت زیادی دارد و تعداد زیادی از کشورهای دنیا برای تجارت با استرالیا بسیار مشتاق هستند. اقلامی که در مسیر واردات به استرالیا قرار می گیرند شامل مواردی همچون پترولیوم، پترولیوم خام، قهوه، انواع خودرو، کامپیوتر و انواع لوازم جانبی آن، تجهیزات مربوط به رادیو و تلویزیون، ماشین های سنگین، دارو و غیره می باشند.
یک نکته ی جالب دیگر درباره ی صادرات و واردات استرالیا این است که این کشور در زمینه ی صادرات مجدد نیز فعالیت زیادی دارد. مثلا الماس یکی از محصولاتی است که در مسیر واردات به استرالیا قرار می گیرد اما همچنان جزو اقلام صادراتی پر رونق برای این کشور نیز محسوب می شود. خیلی از افراد و محقق ها معتقدند که اکثر محصولات صادراتی استرالیا به غیر از گزینه هایی که کشور استرالیا در داشتن منابع آن ها بسیار غنی است، از محموله های وارداتی تامین می شود.
بنابراین واردات از استرالیا برای ایران نیز از این قائده مستثنا نیست و تمامی این محصولات می توانند از مسیر صادرات دوباره رد شده باشند. حال آنکه استرالیا چگونه می تواند در مسیر صادرات دوباره ی اقلام وارداتی با بسته بندی و برند مخصوص خود فعالیت کند، موضوعی است که گستردگی ها و شاخص های مختلفی را دربر می گیرد. در کنار صادرات انواع مواد معدنی که برای استرالیا ذکر کردیم موارد مهم دیگری هم وجود دارند که بسیار جالب هستند، مواردی مانند گوشت منجمد گاو، پشم گوسفند، آلومینیوم، گوشت گوسفند، گوشت بز و مشروبات الکلی نیز در رده ی اقلام صادراتی استرالیا قرار دارند. که از مهم ترین این موارد می توانیم به صادرات انواع گوشت اشاره نماییم. در ادامه درباره ی واردات گوشت از استرالیا بیشتر توضیح خواهیم داد.
واردات گوشت از استرالیا
در زمینه ی واردات گوشت از استرالیا باید بدانید که این کشور از مهم ترین تامین کنندگان گوشت برای ایران محسوب نمی شود و کشورهایی مانند ترکمنستان و ارمنستان که در نزدیکی ایران هم قرار دارند، دو مورد از بزرگ ترین تامین کنندگان نیاز داخلی بازار ایران به گوشت هستند. البته تمامی سیاست ها و استراتژی های ایران بر این است که تولیدات داخلی به نحوی انجام شوند که بتوانند نیاز داخلی بازار را تامین کنند اما متاسفانه تحت یک سری شرایطی در برخی از فصول سال، واردات گوشت جزو واجبات محسوب می شود. از این رو واردات گوشت از این سه کشور نام برده برای تامین نیاز داخلی بازار به گوشت کفایت می کند.
واردات گوشت از استرالیا تا همین چند وقت پیش به صورت لاشه انجام می شد. همانطور که میدانید برای جابجایی گوشت به صورت لاشه، نیاز است که هزینه های زیادی صرف شود. و طبیعتا این هزینه ها بر روی قیمت تمام شده ی محصول در بازار ایران تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت. از این رو، ایران برای واردات گوشت از استرالیا، سیاست های جدیدی وضع کرده است. این سیاست ها حاکی از آن است که از این به بعد، گوشت های وارداتی از استرالیا دیگر به صورت لاشه نباشند، بلکه این گوشت ها به صورت بسته بندی شده و وکیوم شده، وارد بازار داخلی شوند تا تسلط بیشتر بر روی قیمت نهایی این محصولات در بازار داخلی وجود داشته باشد. در واقع این استراتژی یکی از سیاست هایی است که می تواند هزینه های مربوط به حمل و نقل را تا حد خیلی زیادی کاهش دهد و این کاهش هزینه می تواند بر روی قیمت نهایی گوشت وارداتی در بازار نیز تاثیر مستقیم و مثبتی بگذارد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید مطلب واردات ایران را مطالعه کنید.
باسکول
بازار خرید و فروش محصولات کشاورزی باسکول با هدف دسترسی مستقیم به تولید کنندگان محصولات کشاورزی و معرفی بهترین تولیدکنندگان محصولات ایرانی شروع به کار کرده است. خریداران و صادرکنندگان محترم محصولات کشاورزی با استفاده از خدمات بازار باسکول می توانند با بهترین تولید کنندگان محصولات کشاورزی ایران آشنا شوند و بدون واسطه ارتباط برقرار کنند.
تولیدکنندگان و کشاورزان عزیز نیز می توانند با عضویت در سامانه باسکول از خدمات ویژه باسکول استفاده و با تکمیل پروفایل کاربری خود به خریداران و صادرکنندگان مختلف در سراسر ایران معرفی شده و بتوانند به راحتی محصولات خود را به راحتی و بدون واسطه با قیمت بهتر به فروش برسانند.
شما هم به جمع فروشندگان موفق باسکول بپیوندید!
با پیوستن به مجموعه بزرگ خریداران و فروشندگان عمده از سراسر کشور در باسکول با دنیایی جدید از فرصتهای ویژه و خریداران بالقوه انواع کالا در صنایع مختلف روبرو میشوید. فرقی نمیکند شما کارخانه تولیدی دارید یا محصولات تخصصی خود را در منزل تولید میکنید. باسکول به شما فرصتی بینظیر برای دیدهشدن میدهد. در باسکول بزرگترین تاجران، واردکنندگان انواع کالا، خریداران عمده و باقوه، کارخانهداران و صاحبان کسبوکارهای کوچک و بزرگ دور یکدیگر جمع شدهاند. منتظر شما هستیم.