مالیات واردات کالا
مالیات واردات کالا، از جمله مواردی است که به هنگام وارد کردن کالا ها به داخل کشور باید به آن توجه کرد، از گذشته تا امروز همواره این مالیات وجود داشته است و شرکت های واردات محصولات از سوی کشورهای خارجه باید در صدد پرداخت این مالیات اقدام کنند، همواره یک درصد معینی را برای پرداخت مالیات در نظر گرفته می شود، مالیات را اصولا بر اساس ارزش کالای وارداتی تعیین می کنند، برای مثال اگر که کالای شما ارزش قیمتی بالایی داشته باشد مثل فلزات و جواهرات مختلف باشد، آنگاه پرداخت مالیات با درصد بالاتری انجام می گیرد و برعکس اگر این محصولات اعتبار و ارزش مالی کمتری داشته باشند آنگاه مالیات پرداختی این محصولات نیز به دنبال آن کمتر خواهد بود.
کارفرمای محصولات وارداتی باید با آگاهی از نرخ روز مالیات و ارزش مالی اجناس وارداتی، جهت پرداخت مالیات اقدام کند، همچنین بهتر است همواره جهت بیمه کردن این محصولات اقدام شود تا که اگر محصولات دچار خسارت شدند و مشکلاتی برای این کالا پیش آمد، آنگاه کارفرما از ضرر مالی دور باشد و مشکلی برای وی پیش نیاید، مالیات واردات کالا همواره به طور دقیق محاسبه می شود و شرکت مسئول کالاهای وارداتی و یا کارفرما باید در اسرع وقت جهت پرداخت مالیات اقدام کند، همواره حساب کردن مالیات واردات کالا بسیار دشوار و دقیق بوده است به همین خاطر این کار را باید با دقت و صبر و حوصله بالا به انجام رساند.
تعیین نرخ مالیات واردات کالا
درصدهای تعیین کننده نرخ مالیات علی الحساب واردات کالا همواره مطابق با قیمت روز تعیین می شود و قانون های مربوط به مالیات واردات کالا مدام در حال تغییر است و به همین خاطر نرخ پرداخت مالیات واردات کالا ثابت نیست و تغییر می کند، بنابراین افرادی در کار واردات و صادرات هستند باید نسبت به نرخ به روز تعیین شده مالیات در کشور آگاه باشند تا که مشکلی از این بابت برای فرد مسئول پرداخت مالیات رخ ندهد.
اظهارنامه جدید صادر شده توسط گمرک بیان کننده این موضوع بوده است که نرخ مالیات علی الحساب واردات کالا، حدود 4 درصد است که شامل تمامی افراد حقیقی و یا حتی حقوقی می شود، پرداخت مالیات واردات کالا الزامی است و باید در صدد پرداخت آن اقدام شود، مالیات یک موضوع جدید نیست، همواره در جوامع وجود داشته و هر فرد باید خود را موظف بداند که از این قانون تبعیت کند و پرداخت به موقع مالیات را انجام دهد، مالیات واردات کالابه صورت کاملا جدی پیگیری می گردد، پرداخت در مهلت موعد خود نیز دردسرهایی را به دنبال دارد و حتی منجر به جریمه شدن فرد و یا شرکت مورد نظر می شود و درصد پرداختی فرد در این شرایط افزایش می گردد.
چگونگی نحوه محاسبه مالیات واردات کالا
هر کالا و محصولی از ارزش گمرکی بهره مند است که این ارزش کالا شامل هزینه حمل و نقل، هزینه خرید خود کالا، هزینه بسته بندی و یا حتی هزینه جابه جایی آن را نیز می شود و همچنین هر کالایی قبل از ارسال به سمت مقصد خود باید بیمه شود، پس هزینه بیمه را نیز شامل می شود و تمامی این موارد سبب می شود تا که مالیات واردات کالا شکل بگیرد، علاوه بر این بازرگان و یا همان کارفرما از این معامله سود می کند و درصد سود این فرد در انجام معامله نیز در پرداخت مالیات تاثیر دارد. اما در ارتباط با نحوه محاسبات مالیات واردات کالا باید گفت که ابتدا هزینه ای توسط گمرک در نظر گرفته می شود، این مبلغ را در هزینه ارزی محصولات ضرب می کنیم و همچنین هزینه بیمه را نیز در نظر می گیریم، با انجام این روند می توانیم ارزش گمرکی کالا را بدست بیاوریم.
در گام بعدی باید حقوق گمرکی را بدست بیاوریم در این مورد باید تعرفه گمرکی را محاسبه کنیم و سپس در ارز گمرکی ضرب کنیم، و بعد از آن 4 درصد که برای مالیات واردات کالا، آن را در نظر می گیرند را تاثیر میدهیم، نحوه محاسبه مالیات کالاهای وارداتی را اینگونه انجام می دهند، هزینه های پرداختی گمرک را می توان به صورت آنلاین نیز بررسی نمود، تا جایی که می توان این هزینه ها را باید با سیستم هایی با دقت بالا به انجام رساند تا که به کارفرما و یا اداره مالیات ضرری وارد نشود و کارها به درستی انجام بگیرد، روش محاسبات انلاین نیز روش و مراحل ویژه ای دارد که توسط افراد کاربلد و خبره باید صورت بگیرد تا که از هر گونه اشتباه و مشکلی پیشگیری شود.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید مطلب واردات کالا را مطالعه کنید.
نحوه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده کالای وارداتی
گاه شرایط خاص و ویژه ای برای پرداخت مالیات و هزینه های بیمه و گمرک پیش می آید که باید در اسرع زمان پیگیری شود، زیرا ممکن است هزینه خرید کالاها و ارزش خرید کالا مشخص نباشد و بر همین اساس نمی توان مالیات را برای کالاهای خریداری شده به درستی تعیین نمود، به اصطلاح می گویند که کالاهای وارداتی قیمت گذاری نشده اند، همواره باید ارزش کالا و بهای آن تعیین شود و سپس بتوان نحوه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده کالای وارداتی، را انجام داد، گاه نیز مستندات توسط واردکنندگان محترم ارائه داده نمی شود و در صورت نبود تمام مدارک و اسناد نمی توان جهت تعیین پرداخت مالیات اقدام نمود.
نحوه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده کالای وارداتی، زیر نظر کارشناسان و با دقت بالا انجام می گیرد تا از این طریق درصد خطا و بروز مشکل را بتوان به حداقل رسانید، همچنین لازم به ذکر است که انجام اینترنتی و آنلاین کارها نیز روند انجام پرداخت مالیات واردات کالا را تسریع می بخشد، زیرا هرچه کارها توسط نیروهای غیر انسانی و سیستم های پیشرفته انجام گیرد، باعث اطمینان بانک و فرد پرداخت کننده مالیات خواهد شد، پرداخت مالیات باید انجام گیرد و هر فردی باید خود را موظف بداند که مالیات اعمال شده بر کالاهای خود را پرداخت کند و به همین خاطر برای انجام این وظیفه باید همگی بتوانند کارهای خود را به درستی انجام دهند، در صورت عدم پرداخت به موقع مالیات، فرد پرداخت کننده باید جریمه مشخص شده را نیز پرداخت نماید.
باسکول
بازار خرید و فروش محصولات کشاورزی باسکول با هدف دسترسی مستقیم به تولید کنندگان محصولات کشاورزی و معرفی بهترین تولیدکنندگان محصولات ایرانی شروع به کار کرده است. خریداران و صادرکنندگان محترم محصولات کشاورزی با استفاده از خدمات بازار باسکول می توانند با بهترین تولید کنندگان محصولات کشاورزی ایران آشنا شوند و بدون واسطه ارتباط برقرار کنند.
تولیدکنندگان و کشاورزان عزیز نیز می توانند با عضویت در سامانه باسکول از خدمات ویژه باسکول استفاده و با تکمیل پروفایل کاربری خود به خریداران و صادرکنندگان مختلف در سراسر ایران معرفی شده و بتوانند به راحتی محصولات خود را به راحتی و بدون واسطه با قیمت بهتر به فروش برسانند.
شما هم به جمع فروشندگان موفق باسکول بپیوندید!
با پیوستن به مجموعه بزرگ خریداران و فروشندگان عمده از سراسر کشور در باسکول با دنیایی جدید از فرصتهای ویژه و خریداران بالقوه انواع کالا در صنایع مختلف روبرو میشوید. فرقی نمیکند شما کارخانه تولیدی دارید یا محصولات تخصصی خود را در منزل تولید میکنید. باسکول به شما فرصتی بینظیر برای دیدهشدن میدهد. در باسکول بزرگترین تاجران، واردکنندگان انواع کالا، خریداران عمده و باقوه، کارخانهداران و صاحبان کسبوکارهای کوچک و بزرگ دور یکدیگر جمع شدهاند. منتظر شما هستیم.